Umbria - Camping Trasimeno

SPLINTERNIEUWE CAMPING TRASIMENO

Camping Trasimeno is pas geopend in mei 2017 en is gelegen in Passignano. Het ligt direct aan het meer en wordt omgeven door de weelderige natuur van het Park Trasimeno. De camping is beheerd met passie en professionaliteit door de familie Posta, die is opgedaan dankzij de 50 jarige ervaring in het management van Camping Hotel kursaal.

De kampeerplaatsen zijn zeer groot (85-160 vierkante meter) en allen voorzien van elektriciteit (10/06 A) en een afvoer voor het afvalwater. Het terrein is omgeven door het park van Trasimeno en ligt op ongeveer 1500m van het historische centrum van het dorp Passignano. De ingang ligt direct aan het fietspad, een uitstekend uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten.

Safari Trend Lodge

In onze moderne en comfortabele safarilodges beleeft u een ontspannende en comfortabele vakantie in de natuur! Elke tent heeft een woonkamer met keuken, compleet met fornuis, spoelbak, koelkast, 2 houten opbergbanken, slaapgedeelten, badkamer, toilet, douche en wastafel.

Mobil Home Coral

De Mobil Home Coral is geschikt voor 5 personen en is ook geschikt voor gehandicapten. Ze zijn compleet ingericht en hebben een houten veranda met tafel, stoelen en ligstoelen.

Dienstverlening

  • Parking, reception, voetbalveld, tennis, ping-pong, bar, restaurant, winkel, zwembad, jacuzzi, solarium met zonnebedden, gratis warm water, wifi, elektrische aansluiting 5/10 A, privé wc's, toiletten voor invaliden, bbq, strand aan het meer, kinderopvang, enz. 

Uitstapjes

Het meer van Trasimeno grenst aan Toscane en is strategisch perfect gelegen om de historische kunststeden zoals Firenze en Roma bezoeken. Maar ook Assisi, Gubbio, Perugia, Orvieto, enz. zijn zeker de moeite waard voor een (gezins)uitstap.

​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286227-maps-camping-trasimeno.png

Contact

Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks via www.camping-trasimeno.it.

Info regio? Klik hier!