Umbria - Camping Trasimeno

image-7907-image20.JPG?1437470020613
Info regio en/of andere logies in Umbria? Klik hier!

CAMPING TRASIMENO

Familie Posta, sinds 1966 eigenaar van Hotel Kursaal te Passignano en Camping Ville degli Ulivi op het eiland Elba, is fier om de geboorte van hun nieuwe splinternieuwe Camping Trasimeno gelegen aan het meer van Trasimeno te mogen aankondigen.

De kampeerplaatsen zijn zeer groot (85-160 vierkante meter) en allen voorzien van elektriciteit (10/06 A) en een afvoer voor het afvalwater. Het terrein is omgeven door het park van Trasimeno en ligt op ongeveer 1500m van het historische centrum van het dorp Passignano. De ingang ligt direct aan het fietspad, een uitstekend uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten. De camping is in 2017 open van 1 mei tot 30 september.

Dienstverlening

  • Parking, reception, voetbalveld, tennis, ping-pong, bar, restaurant, winkel, zwembad, jacuzzi, solarium met zonnebedden, gratis warm water, wifi, elektrische aansluiting 5/10 A, privé wc's, toiletten voor invaliden, bbq, strand aan het meer, kinderopvang, enz. 

Uitstapjes

Het meer van Trasimeno grenst aan Toscane en is strategisch perfect gelegen om de historische kunststeden zoals Firenze en Roma bezoeken. Maar ook Assisi, Gubbio, Perugia, Orvieto, enz. zijn zeker de moeite waard voor een (gezins)uitstap.

Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks via www.camping-trasimeno.it.