Toscana - Ville degli Ulivi

Een oase van rust op het prachtige eiland Elba!

De Camping Village Ville degli Ulivi, die uitkijkt op het betoverende strand van Marina di Campo, het meest uitgestrekte van Elba met zijn 1500 meter fijn zand, is de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie in het teken van relax en vermaak, een ware oase van rust en welzijn op slechts 30 meter van zee.

De ideale vakantie verenigt natuur en comfort, ontspanning en vermaak. Het eiland Elba biedt zijn gasten, met zijn prachtige zee, de rijke vegetatie, met een aangenaam klimaat dat vele maanden per jaar aanhoudt, een werkelijk onvergetelijke vakantie.

Camping Village Ville degli Ulivi biedt u een vakantie met alle comfort in de schitterende omlijsting van Marina di Campo op Elba:
  • Bij Camping Village Ville degli Ulivi vindt u talrijke staanplaatsen in een schaduwrijk pijnbos omringd door oleanders en pittosporumstruiken, voor een vakantie op Elba met tent, caravan of camper.
  • Op de camping zijn vijf soorten mobile homes beschikbaar, die alle in het eeuwenoude bos verzonken liggen, met een veranda en complete inrichting.
  • Vier soorten appartementen die verzonken liggen in de weelderige mediterrane begroeiing van Elba, met grote, ingerichte ruimtes, voor een vakantie met maximaal comfort.
  • Drie Safari Lodges met uitzicht op zee, in contact met de natuur voor een glamping vakantie in Marina di Campo, in het teken van maximaal comfort en design.

Contact

Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks via www.villedegliulivi.it.
​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286218-maps-ulivi.png
Info regio? Klik hier!