Toscana - Il Civettaio

Vakantie in een oude boerderij van de jaren 1700!

Stel je voor … een blauwe hemel, het groen van bossen, wijngaarden en olijfbomen, de geur van lavendel en brem, aangename temperaturen, antieke smaken en een totale ontspanning! Dit kan dankzij een logement in een oude boerderij te Maremma, een regio omarmd door de zon en waar men excellente wijnen en biologische extra vergine olijfolie produceert. Hier kan men koel dineren onder de dennen, zich door de zon laten strelen bij het zwembad, een wandeling maken door het landschap of simpelweg een goed glas wijn drinken.
Kortom het is de ideale vakantiebestemming voor diegenen die hun lichaam en ziel willen blootgeven in een ontspannen omgeving, omringd door de wilde schoonheid van het platteland van Maremma, zijn bedwelmende geuren en de kleuren en smaken die veranderen op het moment van de seizoenen.
Gelegen op een heuvel met uitzicht op de valleien en de omliggende heuvels, de Civettaio biedt een prachtig uitzicht op het Toscaanse platteland.
Het gehele hotel, appartementen en kamers, zijn het onderwerp geweest van een zorgvuldige restauratie en zijn gerenoveerd om alle comfort te kunnen bieden. Ingericht met traditie maar met het behoud van de charme van de Maremma. De slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.
Bij de Civettaio kunt u ontspannen in het zwembad, genieten van de typische gerechten van de Maremma, de kleine wijnmakerij of simpelweg van het pizza maken in de oude houtoven. U kunt onder begeleiding van de eigenaar een persoonlijk bezoek brengen aan de wijngaarden en olijfbomen. Proeven van de wijnen en biologische olie is eveneens mogelijk.
De ligging is heerlijk centraal. De Civettaio is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto en bus. Het is gelegen in Civitella Paganico, in de buurt van Grosseto, in de Maremma en het centrum van één van de mooiste gebieden van Toscane.

Contact
Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks bij http://www.civettaio.it
​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286212-maps-civettaio.png
Info regio? Klik hier!