Puglia - Tenuta Padre Pio

Klik op de foto's om ze te vergroten ...
Info regio en/of andere logies in Puglia? Klik hier!
Ondergedompeld in de olijfgaarden rondom Vieste, in het hart van het Nationaal Park Gargano!

De Tenuta Residence Padre Pio is gelegen op enkele kilometers van het centrum van Vieste, te midden van de natuur van de Gargano, het groen van de olijfbomen en het parfum van de wilde bloemen. De vriendelijkheid en beschikbaarheid van de eigenaars en de hele staff zijn een ideaal uitgangspunt voor een prachtige vakantie op het promontorium van de Gargano, op een steenworp van de kust en met de mogelijkheid om te profiteren van de talrijke diensten ter beschikking gesteld door de Residence: zwembaden, speeltuin, bar, restaurant, miniclub voor de allerkleinsten. De structuur is het hele jaar open en bestaat uit gezellige vakantieappartementen, om heerlijk tot rust te komen na de hele dag doorgebracht te hebben op het strand met overeengekomen tarief dat nauwelijks anderhalve kilometer verderop ligt, of na de omgeving van Vieste en het binnenland van de Gargano verkend te hebben. De Residence Padre Pio is de plek bij uitstek om te genieten van wat welverdiende rust, omringd door een rustige en vreedzame atmosfeer en om, net zoals in een boerderij waar je van de streekproducten kan proeven, de vele specialiteiten uit de Gargano te ontdekken.

Diensten:

Heel wat diensten, zodat het u nooit aan niks ontbreekt tijdens vakantie in de Gargano! De Residence Padre Pio is de perfecte plaats om een ontspannen en leuk verblijf te boeken, met zwembad, restaurant, bar, speeltuin, piste voor jeu de boules, mini club en de mogelijkheid om te profiteren van de animatie van Het Vakantiedorp Club degli Ulivi van Vieste (zelfde eigenaars). Maar er is meer. De structuur beschikt ook over een gastronomische winkel met typische gerechten en een wijnkelder waar de enogastronomische streekproducten gekocht en geproefd kunnen worden. Verder vernoemen we de voorbehouden parking en de fietsstalling, diensten met overeengekomen tarief zoals het uitgerust strand, de dienst take-away en de organisatie van excursies in de hele omgeving. Ook onze appartementen, omgeven door de natuur van de Gargano, beschikken over alle nodige comfort om u te verwelkomen, u en uiteraard ook uw huisdieren. In onze Residence vindt u alles wat u maar kunt verlangen: contact met de natuur, een hele belevenis vooral voor wie uit de stand komt, zonder evenwel afgesloten te zijn van de buitenwereld, dankzij onze wi-fi.

Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks via hun website www.tenutapadrepio.com.