Puglia - Masseria Torricella

Overnachten in een voormalig klooster nabij de Trulli!

Gezellig, comfortabel en zeer rustig gelegen agriturismo (voormalig klooster) op een paar kilometer van Alberobello. De boerderij wordt omringd door weidse velden en een groot bos; met uitzicht op de Vallei Canale di Pirro, onderdeel van het Parco Regionale di Barsento.

De masseria is opgetrokken uit wit steen, typisch voor deze streek. De agriturismo is onderdeel van een groot landgoed, waar o.a. olie en wijn geproduceerd wordt.

Masseria Torricella biedt comfortabele kamers, ingericht met goede smaak en in echte landelijke stijl, met smeedijzeren bedden en met de hand geborduurd linnengoed. Het is ook mogelijk om in een trullo te verblijven, een unieke en opwindende ervaring. Voor degenen die meer privacy wensen, zijn er enkele pensions op een paar meter van het centrale boerderijgebouw die een "dieper" contact met de natuur mogelijk maken en ze hebben allemaal een veranda met uitzicht op het land. Op ongeveer tweehonderd meter, onder de schaduw van een eeuwenoude eik, zijn er de Quercia-huisjes, twee onafhankelijke appartementen met keuken en alles wat u nodig heeft voor een volledig onafhankelijke vakantie. TV, airconditioning, WIFI en een ruime parkeerplaats is inbegrepen in de prijs. De vriendelijke eigenaren Giuseppe en Eva zullen er alles aan doen om jullie een fijne vakantie te bezorgen. 

Deze agriturismo is strategisch perfect gelegen om de culturele (en door de Unesco beschermde) trekpleisters zoals Castel del Monte, Alberobello (cf.Trulli), Monopoli, Polignano a Mare, Bari, Brindisi, Lecce, Taranto, enz. te bezoeken. Ideaal om een vakantie door te brengen in het authentieke Zuid-Italië waarbij lekker eten en drinken alsook contact met de lokale bevolking zeker centraal staan!
Contact
Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of via  www.masseriatorricella.it.
​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286173-maps-torricella.png
Info regio? Klik hier!