Puglia - I Tesori del Sud

Een stukje paradijs tussen land en zee in Apulië – Italië

Agriturismo I Tesori del Sud Country House: de vakantie waarvan u heeft gedroomd in Vieste. Van een duik in het zwembad of in de kristalheldere zee op 1,5 kilometer afstand van het vakantiepark. De 18 vakantiehuisjes, omringd door eeuwenoude olijfbomen, staan midden in het Nationale Park Gargano.

Vanaf de eerste dag zult u begrijpen dat u niet zomaar een locatie voor uw vakantie heeft uitgekozen. Hier voelt u zich meteen in een klein paradijs, tussen land en zee. Kom en ontdek deze weergaloze hoek van Apulië en, eenmaal hier, sta stil en bewonder deze geweldige natuur. Dompel uzelf onder in de kleuren, geuren en smaken van een gebied dat nog ontdekt moet worden. Beleef 's avonds de volledige Italiaanse gastvrijheid van de Bar Restaurant Pizzeria of ontspan en geniet bij de vakantiehuisjes, omgeven door een ruime tuin met geweldig uitzicht en eigen barbecue.

Alle 18 huisjes zijn comfortabel ingericht en hebben een veranda met een ruime tuin, van maar liefst 120m2, met een uniek uitzicht. Voor alle leeftijden is het genieten in het gemoedelijke park. Het prachtige zwembad bestaat uit een kinderbad, bad voor volwassenen en jacuzzi en voldoende comfortabele ligbedden. Voor de kleinere kinderen zijn er diverse speeltoestellen en is het veilig spelen in het park.  Exclusief voor de gasten is er een babysitter service op aanvraag,  gratis kinderbedjes en kinderstoelen, Wifi, wasgelegenheid,  fietsen en huisdieren zijn welkom.

Contact

Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of rechtstreeks via hun website op http://www.itesoridelsud.it.

​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286184-maps-tesori.png
Info regio? Klik hier!