Sicilia - Masseria Cianciò

Welkom!

De Masseria Cianciò, een plaatselijke familiebedrijf, ligt in het uiterste oosten van Sicilië, op slechts 12 km van Modica en ongeveer 5 km van Pozzallo.
Gelegen op het platteland van Modica, tussen olijfbomen en steenmuren, behoudt de boerderij nog steeds zijn originele kenmerken, dit zowel in de bouwmaterialen als in de meubels. Op deze wijze wordt de typische 19de eeuwse sfeer van deze boerderij hersteld.
De grote kiezelplaats, het "hart" van de boerderij, wordt omringd door het huis van de boer, de stallen en de pakhuizen voor het opslaan van tarwe en stro. Deze zijn nu geherstructureerd en gebruikt voor de comfortabele accommodatie van de gasten.
Er zijn 8 comfortabele suite kamers die aan de tuin grenzen en bijna allemaal hebben ze een mooie prive-tuin waar de gasten kunnen ontspannen en in de warmere maanden zelfs kunnen ontbijten.

Excursies ...

Dankzij zijn perfecte ligging is de Masseria Cianciò een ideaal vertrekpunt voor dagelijkse excursies naar de nabijgelegen steden zoals de Val di Noto, Modica, Ragusa Ibla en Scicli. Allen voorbeelden van de beste Siciliaanse barok.
Voor degenen die van archeologie houden, is Cava Ispica slechts een paar minuten rijden van deze boerderij. Mensen die de zee verkiezen, kunnen kiezen tussen de nabij gelegen fijne stranden of zich verplaatsen naar het wildreservaat van Vendicari en naar Marzamemi, een pittoresk vissersdorp.
Vanuit de haven van Pozzallo kunnen toeristen in een dagtocht het eiland Malta bezoeken.

Bereikbaarheid luchthaven?

Ryanair vliegt vanuit Charleroi rechtstreeks op de luchthaven van Comiso! Van daar uit is het tot aan Masseria Cianciò nog ongeveer 55 km rijden met de wagen.
​Klik op de foto's om ze te vergroten
Locatie
image-286204-maps-ciancio.png
Contact
Voor meer info aarzel niet contact op te nemen met info@tutitalia.be of www.masseriaciancio.it
Info regio? Klik hier!